Sambåndet

Torsdag 22. oktober 2020
RSS
BIBELCAMP: Forrige uke sendte P7 og pTro bibeltimer og kveldsmøter fra Lyngdal Bibelcamp. FOTO: Brit Rønningen

Bibelcamp på radio

For første gang samarbeider P7 og pTro om å sende bibeltimer og kveldsmøter fra Lyngdal Bibelcamp og Camp Kvitsund i Telemark.

Skrevet av Brit Rønningen den 17. juli 2020.

‒ Det begynte med at vi i pTro i forbindelse med at kristne stevner er stengt på grunn av koronarestriksjoner, ville bruke det til noe positivt. Vi ville prøve å få sendt noe fra bibelcamper og tok kontakt med P7. De var positive og ga respons med en gang, sier journalist og programleder i Bjørn Inge Sagstad i pTro til sambåndet.no.

Arbeidsdeling
De to radiokanalene ble enige om å sende fra Lyngdal Bibelcamp og Camp Kvitsund 6.-19. juli. Arbeidet har de fordelt slik at det ble sendt fra bibeltimer og kveldsmøter på Lyngdal Bibelcamp i forrige uke som P7 hadde ansvar for, og denne uka er det sendinger fra møtene på Camp Kvitsund som pTro har ansvar for. Samarbeidet har ført til at totalt 10 bibeltimer og

14 kveldsmøter kan høres på radio. På P7 Kristen Riksradio er sendetider kl. 14 og 19 hver ukedag, mens pTro sender programmene kl. 10 og 18.

Kjekt
 ‒ Det har vært kjekt å samarbeide med pTro, rent teknisk har det fungert godt og vi har fått gode tilbakemeldinger. Det har vært godt å kunne sende fra bibelcampene når vi har hatt våre tekniske utfordringer, sier daglig leder Kenneth Hjortland.

Tirsdag 14. juli meldte sambåndet.no at P7 måtte stanse sendingene på grunn av virusangrep på kanalens maskiner. Problemet er ennå ikke ordnet når sambåndet.no ringer igjen 15. juli.

‒ Samarbeidet med P7 fungerer veldig godt. Vi har samme oppdragsgiver og mål, å nå ut med evangeliet. Selv om vi er to ulike radiokanaler, er vi ikke konkurrenter. Vi jobber for det samme, sier Sagstad.

Tilbakemeldinger
Han har også fått positive tilbakemeldinger på sendingene fra Lyngdal Bibelcamp og Camp Kvitsund.

‒ En kar ringte og var så begeistret. Han ville bare ringe for å si takk. I dag fikk vi tekniske problemer, og da ringte noen med en gang og lurte på hvorfor de ikke kunne høre noe fra Camp Kvitsund, forteller Sagstad.

‒ Dette er et prosjekt som vi håper å få til også neste år, sier Kenneth Hjortland.

 

 

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Silje Kausland er ansatt som Ung-leder i ImF-Ung Midthordland, og dermed kan kretsleder Ole Andreas Wastvedt konsentrere seg helt om kretslederoppgavene.

17 kirkesamfunn og organisasjoner, ImF inkludert, har signert en erklæring om det to-kjønnsbaserte ekteskapet. De ber Storting og regjering om å verne foreldreretten og tros- og livssynsfriheten.

På flyet fikk Kristoffer Norbye idé til en sang som nå er blitt til musikkvideo. Regissør av videoen, Sofie Arnesen, håper den vil få flere til å ta et år på Bildøy Bibelskole.

OPPDATERT Medan kong Haakon personleg tok imot den først produserte bibel frå Gideon i Norge, hadde kronprinsparet ikkje høve til å ta imot Gideon for å få overrekt Bibelen som vart produsert til 90-årsjubileet i år.

– Kampen for rettferd er ein heilt nødvendig del av det kristne livet, meiner Sunniva Gylver.

Copyright © Sambåndet 2020