Sambåndet

Mandag 28. september 2020
RSS
POPULÆRT: Verdens desidert mest populære bibelapp YouVersion er nå installert på mer enn 250 millioner unike enheter verden over. FOTO: KPK

Vipps øker kollekten

Bruk av betalingsapp-en Vipps gir økt inntekt til Indremisjonsforbundet (ImF).

Skrevet av Brit Rønningen den 8. februar 2017.

Anja Ulveseth Heggen er administrasjonsleder i ImF.

− Muligheten for å bruke Vipps ble klar rett før sommersesongen i fjor, og vi var klar for å ta det i bruk på Lyngdal bibelcamp (LBC) og generalforsamlingen (GF) vår i Ålesund for å gjøre oss en første erfaring. Vi ser at det var en formidabel økning i kollekter både fra LBC og GF via Vipps. I tillegg ble det brukt til innsamling av penger fra misjonsløp på bibelcampen, og bruken av Vipps var stor også her, sier administrasjonsleder Anja Ulveseth Heggen i ImF til sambåndet.no.

Enkelt
I fjor sommer kom det totalt inn 238 800 kr i kollekt via Vipps på Lyngdal bibelcamp og generalforsamlingen.

Ulveseth Heggen tror det er viktig å gjøre det enkelt å gi.

− Det er tydelig at det enkle ofte er det beste. I disse dager da det meste av kollekter går via bankkort, ser vi at når en tillegg åpner for at folk kan sitte i benkeraden og gi via mobiltelefon, så er det også en suksess, sier hun.

Erfaringer
− Har dere en strategi for hvordan dere vil bruke Vipps fremover?

− Vi har ikke lagt opp til en konkret strategi, men vi har gjort oss noen erfaringer på hvordan vi bør bruke det videre. Vi ser ingen grunn til ikke å bruke det inn mot møter og arrangement videre, og det er ikke noe i veien for å bruke det fortløpende videre der det er naturlig, sier Anja Ulveseth Heggen.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Kjetil Vestel Haga vokste opp med dei lyse sidene av bedehuskulturen. Han elskar sjøen og er kaptein på eigen båt. No skal sørlendingen navigere Normisjon-skuta.

Komponist Else Olsen S. blander eksperimentell samtidsmusikk og bedehusmusikk for å gi publikum fragmenter av minner, smaker og fremtidshåp

Lars Dale (58) fra Fredrikstad er ansatt som administrasjonsleder i Awana Norge.

Etter et tiår med frivillig kontingent og tilhørende inntektssvikt, har ImF-styret nå bestemt at Sambåndet skal bli et ordinært abonnementsprodukt.

Dei etterspurde video-snuttane frå The Bible Project er sett av millionar. No kjem dei på norsk, med økonomisk støtte frå mellom andre indremisjonsfamilien.

Copyright © Sambåndet 2020