Sambåndet

Fredag 25. september 2020
RSS
Stine Helen Grindheim og Ingvild Berg inviterer til en annerledes basar i Betlehem på lørdag. Foto: Privat

Forbereder seg på julemarked

I kveld inviterer Ingvild Berg til strikkekafé i Betlehem i Bergen. Hun oppfordrer til å lage ting til årets julemarked.

Skrevet av Brit Rønningen den 23. mai 2016.

Fakta

Stikkekafé

  • Hva: Uformell sosial samling, både med og uten håndarbeid
  • Hvor: Betlehem i Bergen
  • Når: Mandag 23. mai kl. 18.30

– I fjor arrangerte vi julemarked i Betlehem. Vi ønsker å arrangere det i år også. I forbindelse med det har vi en strikkekafé hvor folk kan lage ting til julemarkedet, forklarer Ingvild Berg til sambåndet.no.

Hun er med i komiteen for julemarkedet, og det er den som i inviterer til strikkekafé i Betlehem. De har hatt strikkekafé en gang før i år. Da kom det ifølge Berg 25-30 stykker.

– Da var det ikke særlig snakk om julemarkedet, men i kveld vil vi ha enda mer fokus på det, Vi har en egen side for julemarkedet på Facebook. Men man må ikke bidra. Det er ikke nødvendig å lage noe til julemarkedet. Man kan lage noe for egen del, forteller Berg og opplyser om at det er planlagt strikkekafé to ganger i løpet av høsten.

– Hvem er strikkeafeen for?

Egentlig er det for alle som vil. Det fungerer litt sånn at man blir kjent med forskjellige generasjoner. Vi har både godt voksne og unge med. Man kan lage noe, strikke, hekle eller håndarbeid, samtidig som vi har det sosialt. Det er viktig med en arena hvor man kan bygge fellesskap.

– Er det noen menn med?

Nei, det er bare kvinner, men det hadde vært kjempegøy hvis menn kom sammen og laget noe til julemarkedet, svarer Berg.

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Komponist Else Olsen S. blander eksperimentell samtidsmusikk og bedehusmusikk for å gi publikum fragmenter av minner, smaker og fremtidshåp

Lars Dale (58) fra Fredrikstad er ansatt som administrasjonsleder i Awana Norge.

Etter et tiår med frivillig kontingent og tilhørende inntektssvikt, har ImF-styret nå bestemt at Sambåndet skal bli et ordinært abonnementsprodukt.

Dei etterspurde video-snuttane frå The Bible Project er sett av millionar. No kjem dei på norsk, med økonomisk støtte frå mellom andre indremisjonsfamilien.

Laget har lansert nettsida fagsjekk.no, som skal støtte kritisk tenking i møte med mytar, feil og forvirrande framstillingar av mellom anna tru og vitskap i læremiddel og populærvitskap.

Copyright © Sambåndet 2020