Betania søker nye studenter

Etter nyttår blir det tre ledige plasser ved Betania Studentfellesskap på Laksevåg i Bergen.

– Det er en som skal gifte seg, en som har kjøpt seg leilighet, og en har sluttet på studiet og fått jobb i et firma på stedet han kom fra, forklarer husfar Torgeir Skrunes ved Betania Studentfellesskap.

Han legger ikkje skjul på at etasjen i Kringsjåveien 28 har vært gjenstand for en kostbar oppussing, og at finansieringen av denne blir vanskelig dersom hybler står tomme.

Studentfellesskapet har hatt inne annonse i Dagen i flere dager. To av hyblene blir ledig fra 1. januar 2016, og den tredje fra 1. februar.

– Vi har også spredt det på Facebook, hvor vi også la ved Sambåndets artikkel om oss, forteller Skrunes.

– Hvordan har responsen vært?

– Så langt har det har ikke vært så mye respons. Det har vært en e-post fra en som var interessert i å flytte inn til høsten, i tillegg til en godt voksen person. Indremisjonsforbundet og vi har et felles ønske om at det skal være for kristne studenter. Vi har ikke fått noen respons fra målgruppen. Hvis vi ikke får tak i noen, vil vi vurdere å annonsere på finn.no.

Skrunes oppfordrer kristne studenter til å søke.

– De trives godt, de som bor her. Jeg kan anbefale det på det varmeste, og jeg tror folk vil få en positiv opplevelse av det, sier han.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.