Sambåndet

Onsdag 20. november 2019
RSS
Charlotte Ritchie deltok også på Singing in the city i 2013. Foto: Lars Kåre Skjørstad

Singing in Åkrehamn

Charlotte Ritchie er en av artistene som deltar når Åkrehamn denne helga er vertskap for Singing in The City.

Skrevet av Brit Rønningen den 19. mars 2015.

singing-sjef Johan Halsne

Fakta

Singing in The City

  • Konserthelg med blant annet Charlotte Ritchie og Jim Brady Trio
  • Tid: 20. -22. mars
  • Sted: Åkrehamn nye kirke
  • Arrangør: Indremisjonsforbundet
  • Initiativtaker: Johan Halsne

I helgen arrangerer Indremisjonsforbundet (ImF) årets Singing in The City, og det er første gang det går av stabelen i Åkrehamn på Karmøy. Det blir konsert både i morgen kveld og lørdag ettermiddag og kveld i Åkrehamn nye kirke. På søndag avsluttes det hele med gudstjeneste med tale av generalsekretær Erik Furnes i ImF. Fra USA kommer Charlotte Ritchie og Jim Brady Trio og vil opptre både i morgen kveld og på gudstjenesten søndag. En rekke lokale sang- og musikkrefter vil også delta, som Felleskoret Åkra, Sevlandsgutane, Åshild Kvilhaug, Ingar og Camilla Hemnes, trioen Arvid, Ingeborg og Irene Alsaker og gruppen Kerysso.

Dugnadsinnsats
− I begynnelsen var Singing in the City i Stavanger–Sandnes-området fordi jeg der kjente en rekke lokale folk som kunne gjøre en dugnadsinnsats. Så har det kommet et ønske om at Singing in the City beveger seg i geografien. Jeg sa at det var greit, men da må mine lokale folk kunne jobbe frivillig, for vi kan ikke lønne noen. I fjor var det på Valderøy på Sunnmøre, og det var en veldig bra opplevelse. I år har vi lagt det til Karmøy fordi det er et rikt sang- og musikkliv der, og det er folk lokalt som kan gjøre en frivillig innsats, forteller Johan Halsne som er initiativtaker til Singing in The City.

Avslutter med gudstjeneste
− Noe spesielt med årets Singing in the City?

− Vi har laget et fast opplegg for Singing in The City. I år avslutter vi med utvidet gudstjeneste på søndag. Før har vi avsluttet med møte.

Så langt er det forhåndsolgt 27 enkeltbilletter og 32 konsertpass til Singing in The City. Det er også mulig å bestille hotell og busstur for de som må komme langveisfra, for å få med seg arrangementet. Ingen har vist interesse for tilbudet om busstur, men 50 personer har bestilt hotell i det sambåndet.no snakker med Halsne.

− Det kommer også en kontingent med 10 personer fra Sverige som har hørt om Singing in The City og som vil ha det med seg, forteller Halsne.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Konservative kristne har en tendens til å være mer opptatt av å frelse sjeler enn å delta i samfunnet, mener Ken Wytsma, grunnleggeren av Rettferdskonferansen.

Haldis Reigstad deler gjerne sine gaver med andre. Det har det blitt mange dikt av.

KOMMENTAR Kjell Ingolf Ropstads anførsel om at det kristne menneskesynet er under angrep, er reelt. Samtidig oppfatter jeg at profilerte politikere nå har fått problemer med tidligere uttalelser.

Heller ikke på den ekstraordinære generalforsamlingen ble det flertall for ny styreform for foreningen guttogjente.no.

GF Å legge ned kretsene i sin nåværende form og erstatte dem med noen få nettverksbyggende sentra. Det var et av forslagene da generalforsamlingen i ImF diskuterte den store saken om framtidig organisasjonsstruktur.

Copyright © Sambåndet 2019