Sambåndet

Fredag 3. april 2020
RSS
Hildur Alice og Trond Håkon Sandvoll trekker seg som styrerpar. Her sammen med barna, Anja, Iselin, Ingve, Askild og Vemund. Foto: privat

Trekker seg fra Helgatun

Hildur Alice og Trond Håkon Sandvoll har trukket seg som styrerpar på Helgatun. Indremisjonssamskipnaden må ut og lete etter ny daglig leder.

Skrevet av Brit Rønningen den 14. januar 2015.

Fjellhotellet og leirstedet Helgatun ved foten av Vikafjellet på Voss. Foto: ImF arkiv

På sambåndet.no har det tidligere vært presentasjon av Hildur Alice og Trond Håkon Sandvoll som det nye styrerpar på Helgatun etter Solveig Norheim. Hildur Alice Sandvoll begynte på Helgatun i september i fjor for å overlappe Solveig Norheim. Den videre planen var at Trond Håkon Sandvoll skulle komme etter i løpet av sommeren 2015. Så skulle de overta helt når Solveig Norheim går av med pensjon 1. januar 2016. Nå har ekteparet Sandvoll trukket seg som styrerpar på Helgatun.

Daglig leder Marit Ådnanes i Indremisjonssamskipnaden (IMS) konstaterer at de igjen må finne ny daglig leder på Helgatun.

Økonomisk ansvar
− På styremøtet den 6. februar vil det bli mer klart hva vi vil gjøre videre i saken. Kanskje vil vi gå til Human igjen. Jeg oppfordrer de som er interessert i stillingen, til å ta kontakt med IMS-kontoret, sier Ådnanes.

− Grunnen til at vi trekker oss, er at vi ser at vi ikke klarer å ta det økonomiske ansvaret ut fra de rammene som er gitt. Vi trenger flere fast ansatte for å få en forsvarlig drift, men det er det ikke midler til. Eierne må inn å se hva de vil gjøre, sier Trond Håkon Sandvoll til Sambåndet.

Fortsetter til påske
Hildur Alice Sandvoll vil jobbe på Helgatun frem til påske. Hun har sagt opp jobben som sykepleier på Askøy legevakt og et stort fastlegesenter, og må derfor lete etter ny jobb. Trond Håkon Sandvoll fortsetter i jobben hos ingeniørfirmaet Reinertsen på Sandsli i Bergen.

Marit Ådnanes beklager at ekteparet Sandvoll trekker seg.

− Vi er likevel glade for at Hildur Alice fortsetter arbeidet på Helgatun noen måneder til, og blir i en travel vintersesong, sier hun.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

(Korona) Ungdommer både i Indremisjonssamskipnaden og andre kretser i ImF kan fra fredag kveld av samles digitalt for å markere påskehøytiden.

NLAs verdidokument holder fortsatt fram ekteskapet mellom mann og kvinne.

NLA Høgskolen i Oslo har vokst seg ut av Staffeldtsgatekvartalet og skal nå leie lokaler i et nytt bygg som Diakonhjemmet skal reise på Vinderen.

(Korona) Koronaviruset hindrer kristne i å samles, men nå vil ImF gi folk den store fellesskapsfølelsen ved å invitere til møteuke på nett.

(Korona) Den kristne bokbransjen hanglar grunna korona-viruset. Omsetnaden dalar mykje, og forleggjarar og butikkar permitterer.

Copyright © Sambåndet 2020