Sambåndet

Tirsdag 18. februar 2020
RSS
Hildur Alice og Trond Håkon Sandvoll trekker seg som styrerpar. Her sammen med barna, Anja, Iselin, Ingve, Askild og Vemund. Foto: privat

Trekker seg fra Helgatun

Hildur Alice og Trond Håkon Sandvoll har trukket seg som styrerpar på Helgatun. Indremisjonssamskipnaden må ut og lete etter ny daglig leder.

Skrevet av Brit Rønningen den 14. januar 2015.

Fjellhotellet og leirstedet Helgatun ved foten av Vikafjellet på Voss. Foto: ImF arkiv

På sambåndet.no har det tidligere vært presentasjon av Hildur Alice og Trond Håkon Sandvoll som det nye styrerpar på Helgatun etter Solveig Norheim. Hildur Alice Sandvoll begynte på Helgatun i september i fjor for å overlappe Solveig Norheim. Den videre planen var at Trond Håkon Sandvoll skulle komme etter i løpet av sommeren 2015. Så skulle de overta helt når Solveig Norheim går av med pensjon 1. januar 2016. Nå har ekteparet Sandvoll trukket seg som styrerpar på Helgatun.

Daglig leder Marit Ådnanes i Indremisjonssamskipnaden (IMS) konstaterer at de igjen må finne ny daglig leder på Helgatun.

Økonomisk ansvar
− På styremøtet den 6. februar vil det bli mer klart hva vi vil gjøre videre i saken. Kanskje vil vi gå til Human igjen. Jeg oppfordrer de som er interessert i stillingen, til å ta kontakt med IMS-kontoret, sier Ådnanes.

− Grunnen til at vi trekker oss, er at vi ser at vi ikke klarer å ta det økonomiske ansvaret ut fra de rammene som er gitt. Vi trenger flere fast ansatte for å få en forsvarlig drift, men det er det ikke midler til. Eierne må inn å se hva de vil gjøre, sier Trond Håkon Sandvoll til Sambåndet.

Fortsetter til påske
Hildur Alice Sandvoll vil jobbe på Helgatun frem til påske. Hun har sagt opp jobben som sykepleier på Askøy legevakt og et stort fastlegesenter, og må derfor lete etter ny jobb. Trond Håkon Sandvoll fortsetter i jobben hos ingeniørfirmaet Reinertsen på Sandsli i Bergen.

Marit Ådnanes beklager at ekteparet Sandvoll trekker seg.

− Vi er likevel glade for at Hildur Alice fortsetter arbeidet på Helgatun noen måneder til, og blir i en travel vintersesong, sier hun.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Elevene på KVS Lyngdal har gode forretningsideer og er gode til å markedsføre dem. Det blir det priser av.

SAKEN ER OPPDATERT Lære- og tilsynsrådet i ImF står fast på den gjeldende veiledningen om menn og kvinners tjeneste og anbefalingen om eldstetjenesten.

OPPDATERT Fredheim Arena anker ikke avslaget på søknaden om skoledrift. Dersom forsamlingens årsmøte skulle være uenig i beslutningen, er alternativet å søke på nytt i 2021.

En stortingsrepresentant fra Ap stilte spørsmål til likestillings- og kulturministeren om hvorvidt ImFs verdidokument for skoler er i tråd med dagens lovverk. Svaret fra statsråden inneholder ingen overraskelser.

OPPDATERT Krik skal jobbe videre med hvilke forventninger man skal ha til ulike kategorier ansatte med tanke på lojalitet til KriKs verdier.

Copyright © Sambåndet 2020