Sambåndet

Søndag 23. februar 2020
RSS
Sommerens rekrutteringskampanje har gitt 100 nye enkeltmedlemmer i ImF-Ung.

Mange nye medlemmer i ImF-Ung

I sommer har Kenneth Foss og andre i ImF-Ung gått aktivt ut og rekruttert nye enkeltmedlemmer. Foss er fornøyd med resultatet.

Skrevet av Brit Rønningen den 29. august 2014.

ImF-Ung åpnet i sommer opp for enkeltmedlemskap for 50 kroner. Leder i ImF-Ung, Kenneth Foss, har brukt sommerens stevner, Lyngdal Bibelcamp og Ung Landsmøte (UL), blant annet til å rekruttere nye medlemmer.

Godt fornøyd
− Vi har fått nokså nøyaktig 100 enkeltmedlemmer. Før sommerens store arrangementer sa jeg at vi regnet med at vi kunne klare å få 100 nye medlemmer, og at hvis vi klarte 200, ville jeg være godt fornøyd. Jeg er godt fornøyd med 100 stykker, sier Foss.

De nye medlemmene kan føres opp når ImF-Ung søker om statsstøtte, og det og medlemsavgiften betyr mer penger i kassen for ImF-Ung.

− Både på Lyngdal Bibelcamp og UL er det veldig mye folk, og det er stort sett ikke vanskelig å rekruttere nye medlemmer, sier Foss.

Fortsetter å rekruttere
Rekrutteringskampanjen vil fortsette på høstens ungdomskonferanser på Sunnmøre og Stord.

− Vi har vurdert muligheten for å melde seg inn som medlem på nettet. Men vi har ikke kommet så langt ennå, forteller Kenneth Foss.

− Hvem er de nye medlemmene?

− Det er unge fra 15 til 20 år, og de fleste har en relasjon til ImF fra før. Det er en del studenter, for eksempel.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Voss herad krev omregulering av eigedommen som Egill Danielsen Stiftelse ynskjer å leiga til ny kristen ungdomsskule. Dermed blir det truleg ikkje oppstart før hausten 2021.

Dei nyaste songane frå Hilde Svela har bibelvers som tekst. Dei skal gjøre Bibelen øyrevenleg for store og små, og gjerne for gamle som slit med å hugse og snakke.

Egill Danielsen Stiftelse har fått godkjent søknad om å starte kristen ungdomsskole på Voss.

– Halvparten skal komme gjennom økning i Fast Givertjeneste (FGS) og resten gjennom ulike «stunt» i løpet av året, sier Kenneth Foss, arrangements og markedsansvarlig i ImF.

Elevene på KVS Lyngdal har gode forretningsideer og er gode til å markedsføre dem. Det blir det priser av.

Copyright © Sambåndet 2020