Sambåndet

Lørdag 24. oktober 2020
RSS
Programleder Egil Svartdahl og popartisen Venke Knutson har tatt plass i storsalen på bedehuset i Birkeland. Foto: TV2.

Ny sesong av «Reisen hjem»

Venke Knutson er Egil Svartdahls gjest når tredje sesong av serien starter søndag 23. mars.

Skrevet av Ole Andreas Husøy, KPK den 22. mars 2014.

I serien, som sendes på TV2, presenteres norske kjendiser og deres troshistorie. Svartdahl tar personene med seg tilbake til stedet der troen deres ble formet eller avfeid. Først ute er popartisten Venke Knutson (35), og da går turen til hennes hjemsted Birkeland i Aust-Agder, der man blant andre besøker tante Marit og onkel Per Gunnar, og hvor man også avlegger et besøk på bedehuset.

Egil Svartdahl har hatt Knutson på blokka helt siden serien startet, og han er glad for at hun nå sa ja til å medvirke.

I de tre neste programmene får seerne møte skuespilleren Ingar Helge Gimle (57), illusjonisten Alexx Alexxander (29) og sangeren og skuespilleren Helene Bøksle (32).

Egil Svartdahl sier til BirkenesAvisa at man har prøvd å mikse sesongene med litt forskjellig type mennesker, både yrkesmessig, kjønnsmessig, geografisk og med litt forskjellige historier, slik at det skal bli en viss variasjon.

I programmene søker Svartdahl etter brytningspunkter i folks livshistorier.

– Det finnes som regel i en tros- eller livshistorie et nullpunkt der det står og vipper den ene eller den andre veien. Og Venke er veldig åpen om hva som skjedde da hun ble skilt og hva det fikk å si for hennes trosliv, sier Svartdahl som lover at man får se sider ved Venke og hennes historie som er veldig gripende. KPK

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Generalsekretær Erik Furnes håper at lokale ledere vil samles lokalt til undervisning og samtale om misjonsarbeidet som en erstatning for ImFs avlyste Lederkonferanse.

Misjonseide NLA Høgskolen ønsker å starte økonomiutdanning i Kristiansand fra høsten 2021. På lengre sikt har høgskolen også mål om å tilby desentraliserte og nettbaserte utdanninger som er skreddersydd for landsdelen.

Silje Kausland er ansatt som Ung-leder i ImF-Ung Midthordland, og dermed kan kretsleder Ole Andreas Wastvedt konsentrere seg helt om kretslederoppgavene.

17 kirkesamfunn og organisasjoner, ImF inkludert, har signert en erklæring om det to-kjønnsbaserte ekteskapet. De ber Storting og regjering om å verne foreldreretten og tros- og livssynsfriheten.

På flyet fikk Kristoffer Norbye idé til en sang som nå er blitt til musikkvideo. Regissør av videoen, Sofie Arnesen, håper den vil få flere til å ta et år på Bildøy Bibelskole.

Copyright © Sambåndet 2020