Sambåndet

Fredag 25. september 2020
RSS
Det er bare julemusikken som mangler på kontoret til grafisk designer Beate Augestad i ImF Media. Sammen med Ragnhild S. Støbakk lager hun i disse dager juleheftet Barnehelg. FOTO: Petter Olsen, ImF Media

Barnehelg klart for salg

Skrevet av Sambåndet den 12. november 2013.

Redaktøren er fornøyd med årets blad og søker selgere. FOTO: Sambåndet

Fakta

Barnehelg:

 • Julehefte av ImF-UNG for barn og unge, 0g familien med.
 • Dette er Barnehelg nr. 3 hvor ansvarlig redaktør har vært Ragnhild S. Støbakk.
 • Distribueres av lokale selgere.

Les mer på ImF-UNG sine nettsider.

– Jeg håper og tror vi har fått til et julehefte som både voksne og barn kan finne noe de liker i. Spesielt håper vi målgruppen vår på 6-12 år finner mye kjekt å lese, sier redaktør Ragnhild S. Støbakk.

Hobbyaktiviteter, matoppskrifter og juleoppgaver er noe av det man finner, men dette er også et julehefte som ønsker å være mer enn bare tidsfordriv.

– Ønsket er at Barnehelg skal være med på å fortelle om hva julen virkelig handler om, vi håper at årets blad også er med på å fortelle om Jesusbarnet som julens midtpunkt og grunnlag på ulike måter. Bladet selges «på dørene» av lokale selgere. Her er det alltid bruk for flere.

– Vi får aldri nok selgere, sier hun med et smil, og oppfordrer både unge og gamle om å melde seg som selger.

– Alle kan melde seg. Barn, foreldre, barnelag, besteforeldre. Her er det rom for alle. Det mulig å kontakte ImF på epost og telefon, hvis en ønsker bladet, eller har lyst å være selger, sier redaktør Støbakk, som også lokker med gode provisjoner for selgerne sine.

1 kommentar »

 • 1

  Julehefte for barn | UngMisjon.no

  15.11.2013, kl. 09:58

  […] – Jeg håper og tror vi har fått til et julehefte som både voksne og barn kan finne noe de liker i. Spesielt håper vi målgruppen vår på 6-12 år finner mye kjekt å lese, sier redaktør Ragnhild S. Støbakk. Resten av intervjuet med redaktøren for Barnehelg kan du lese i Sambåndet  […]

  Svar

Skriv en kommentar

Komponist Else Olsen S. blander eksperimentell samtidsmusikk og bedehusmusikk for å gi publikum fragmenter av minner, smaker og fremtidshåp

Lars Dale (58) fra Fredrikstad er ansatt som administrasjonsleder i Awana Norge.

Etter et tiår med frivillig kontingent og tilhørende inntektssvikt, har ImF-styret nå bestemt at Sambåndet skal bli et ordinært abonnementsprodukt.

Dei etterspurde video-snuttane frå The Bible Project er sett av millionar. No kjem dei på norsk, med økonomisk støtte frå mellom andre indremisjonsfamilien.

Laget har lansert nettsida fagsjekk.no, som skal støtte kritisk tenking i møte med mytar, feil og forvirrande framstillingar av mellom anna tru og vitskap i læremiddel og populærvitskap.

Copyright © Sambåndet 2020