Sambåndet

Torsdag 16. juli 2020
RSS
Det er bare julemusikken som mangler på kontoret til grafisk designer Beate Augestad i ImF Media. Sammen med Ragnhild S. Støbakk lager hun i disse dager juleheftet Barnehelg. FOTO: Petter Olsen, ImF Media

Barnehelg klart for salg

Skrevet av Sambåndet den 12. november 2013.

Redaktøren er fornøyd med årets blad og søker selgere. FOTO: Sambåndet

Fakta

Barnehelg:

 • Julehefte av ImF-UNG for barn og unge, 0g familien med.
 • Dette er Barnehelg nr. 3 hvor ansvarlig redaktør har vært Ragnhild S. Støbakk.
 • Distribueres av lokale selgere.

Les mer på ImF-UNG sine nettsider.

– Jeg håper og tror vi har fått til et julehefte som både voksne og barn kan finne noe de liker i. Spesielt håper vi målgruppen vår på 6-12 år finner mye kjekt å lese, sier redaktør Ragnhild S. Støbakk.

Hobbyaktiviteter, matoppskrifter og juleoppgaver er noe av det man finner, men dette er også et julehefte som ønsker å være mer enn bare tidsfordriv.

– Ønsket er at Barnehelg skal være med på å fortelle om hva julen virkelig handler om, vi håper at årets blad også er med på å fortelle om Jesusbarnet som julens midtpunkt og grunnlag på ulike måter. Bladet selges «på dørene» av lokale selgere. Her er det alltid bruk for flere.

– Vi får aldri nok selgere, sier hun med et smil, og oppfordrer både unge og gamle om å melde seg som selger.

– Alle kan melde seg. Barn, foreldre, barnelag, besteforeldre. Her er det rom for alle. Det mulig å kontakte ImF på epost og telefon, hvis en ønsker bladet, eller har lyst å være selger, sier redaktør Støbakk, som også lokker med gode provisjoner for selgerne sine.

1 kommentar »

 • 1

  Julehefte for barn | UngMisjon.no

  15.11.2013, kl. 09:58

  […] – Jeg håper og tror vi har fått til et julehefte som både voksne og barn kan finne noe de liker i. Spesielt håper vi målgruppen vår på 6-12 år finner mye kjekt å lese, sier redaktør Ragnhild S. Støbakk. Resten av intervjuet med redaktøren for Barnehelg kan du lese i Sambåndet  […]

  Svar

Skriv en kommentar

Arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF er spent på hvordan korona vil påvirke årets Lederkonferanse.

Etter mange år er møteteltet på nytt tatt frem på Lyngdal Bibelcamp. Det er stedet der de eldre barna samles til familiemøte.

Et virusangrep på alle P7 maskiner, har gjort det taust fra den kristne radiokanalen. Daglig leder Kenneth Hjortland håper sendingene kan gå som normalt om noen dager.

Driftsleder Thomas Knutsen på Lyngdal Bibelcamp jobb er blant annet å sørger for at årets bibelcamp holder seg innenfor smittevernreglene. Det gir travle dager.

Etter å ha vært koronastengt siden mars, har Helgatun endelig begynt å ta imot gjester.

Copyright © Sambåndet 2020