Sambåndet

Mandag 28. september 2020
RSS

Torgeir Hauge til Japan

Fra 1. november skal han og kona Johanne være NLM-misjonær i Japan de neste to årene.

Skrevet av Vilhelm Viksøy den 28. august 2012.

– Dette er noe som har vokst fram over langt tid både for meg og Johanne og når muligheten nå bød seg, var det svært mye som klaffet godt, sier Torgeir Hauge som selv er født og oppvokst som misjonærbarn i Japan.

Han er nå innvilget to års permisjon fra jobben som medieleder.

– Jeg setter stor pris på at jeg ble innvilget permisjon fra ImF. For meg var det ingen selvfølge. Å gi seg her, er vel noe av det som passer dårligst, så dette handler ikke om at jeg ønsker meg bort fra ImF, sier medielederen.

I følge generalsekretær Erik Funes arbeides det konkret med flere personer som kan gå inn i stillingen for Torgeir Hauge. Foreløpig er derimot ingenting avklart.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Kjetil Vestel Haga vokste opp med dei lyse sidene av bedehuskulturen. Han elskar sjøen og er kaptein på eigen båt. No skal sørlendingen navigere Normisjon-skuta.

Komponist Else Olsen S. blander eksperimentell samtidsmusikk og bedehusmusikk for å gi publikum fragmenter av minner, smaker og fremtidshåp

Lars Dale (58) fra Fredrikstad er ansatt som administrasjonsleder i Awana Norge.

Etter et tiår med frivillig kontingent og tilhørende inntektssvikt, har ImF-styret nå bestemt at Sambåndet skal bli et ordinært abonnementsprodukt.

Dei etterspurde video-snuttane frå The Bible Project er sett av millionar. No kjem dei på norsk, med økonomisk støtte frå mellom andre indremisjonsfamilien.

Copyright © Sambåndet 2020