Bibelcampen i rute

Det meste er klart for sommeren. Nå mangler bare solen.

Runar Landro, Johan Halsne, Aud Karin Kjølvik, Marit og Irene – dette er bare noen av navnene på talerlisten for sommerens Bibelcamp i Lyngdal.

– Ja, talerlisten er klar. Det er mange solide og gode krefter fra ImF-sammenhengen, sier administrasjonsleder i ImF, Willy Landro. Men fortsatt gjenstår noen detaljer.
– Vi er ikke helt i mål med alle sangkreftene, men det er jeg trygg på vil ordne seg i god tid før sommeren, sier Landro.

Men noen sangkrefter er på  plass og følgende konserter er klare: 14. juli – SUM, 20. juli – Marit & Irene, 19. juli – Jarle Waldemar og 26. juli – Bjarte Leithaug.

Nye nettsider
For å gi gjestene et bedre tilbud i forberedelsene, er det nå opprettet egne nettsider for Bibelcampen.
– Vi har nå endelig fått egne, dedikerte nettsider på bibelcampen.no og ikke bare undersider på imf.no slik det har vært de siste årene. Her vil man finne oppdatert program og informasjon om priser og booking, sier medieleder i ImF, Torgeir Hauge.

– Sidene slippes i disse dager og alt er ikke helt på plass i starten. Blant annet skal det komme opp langt mer bilder fra livet på campen etter hvert, sier Hauge.

Ledig plass
Også på driftssiden er forholdene i rute og foretrekker du seng under tak og ikke telt eller campingvogn, er det fortsatt gode muligheter for dette.
– Ja, det er fortsatt ledig kapasitet alle ukene i sommer, sier driftsleder ved Bibelcampen, Bjarne Kjetilstad.

– Men i uke 29 og 30 begynner det å fylles godt opp i C, E og F-leilighetene – som er de meste populære leilighetstypene, sier Kjetilstad og oppfordrer folk til å være snar med å booke rom dersom de har spesielle ønsker. For campingvogner og telt er plassen derimot tilnærmet ubegrenset.

– Knepp hender
Men en ting mangler foreløpig – sommerværet. For i skrivende stund ligger snøen tjukk på teltmarken i Lyngdal. Det skal bli bedre om noen måneder.
– Været ble jo ikke så bra i fjor, men vi får prøve å garantere litt sol dette året i alle fall, sier Bjarne Kjetilstad og ler.

– Men hvis mange folder hendene så ordner det seg kanskje enda bedre i år.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.