Nye nettsider for ungdommen

De nye nettsidene til ImF-UNG er nå lansert. Enklere og mer brukervennlige enn noen gang.

– Vi har jobbet en del med de nye sidene, og jeg tror vi har kommet frem til en velfungerende og enkel løsning for brukerne våre, sier nettkonsulent i Imf-UNG, Kjetil Fyllingen.

Renere design og lysere farger kjennetegner de nye nettsidene. Fyllingen mener det var på tide med en oppdatering.
– Det er en del år siden de gamle sidene ble laget, og både utseendet og publiseringssystemet som ble brukt var gammelt og utdatert, utdyper han.

Brukervennlighet har vært et stikkord i arbeidet, og med tydeligere menyer er det nå enklere å lete på sidene enn tidligere. Veien er nå kort om du trenger hjelp til bibeltimer, vil søke om støtte, eller vil høre på podcasts.

Enklere å finne
– Tanken ved de nye sidene er å gjøre ting litt enklere å finne, derfor har vi sett litt på hva folk har søkt på når de har besøkt sidene våre tidligere. Derfor har vi også gjort menyene tydeligere, og latt den mest etterspurte informasjonen ligge lett tilgjengelig på forsiden, forklarer nettkonsulenten.

I forrige uke nettsidene lansert, og Fyllingen forteller om flere treff og mye besøk, med godt over tre ganger vanlig trafikk første dag etter lansering, og stabilt gode tall videre.
– Vi håper folk er fornøyde og liker de nye sidene. Dersom noen har kommentarer eller tilbakemeldinger så håper jeg at de tar kontakt med oss, avslutter han.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.