Sambåndet

Mandag 28. september 2020
RSS

Savner du Sambåndet?

Feil i adresseringsmaskinen hos trykkeriet har stoppet bladet for mange abonnenter i oktober.

Skrevet av Vilhelm Viksøy den 3. november 2011.

– Det er veldig kjedelig når sånt skjer, men nå jobber vi med å sende bladet ut på nytt til de det gjelder, sier medieleder Torgeir Hauge. Feilen har oppstått under ferdigstillingen på trykkeriet og adresseetiketten har ikke blitt trykket på bladet som den skal. Feilen ble først oppdaget da de aktuelle bladene begynte å strømme inn i retur til hovedkontert på Bildøy.

– Et hundretalls abonnenter er berørt, først og fremst i Rogaland, men også noen i andre deler av landet. Vi har hatt en god dialog med trykkeriet som har tatt på seg ansvaret for feilen.

 

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Kjetil Vestel Haga vokste opp med dei lyse sidene av bedehuskulturen. Han elskar sjøen og er kaptein på eigen båt. No skal sørlendingen navigere Normisjon-skuta.

Komponist Else Olsen S. blander eksperimentell samtidsmusikk og bedehusmusikk for å gi publikum fragmenter av minner, smaker og fremtidshåp

Lars Dale (58) fra Fredrikstad er ansatt som administrasjonsleder i Awana Norge.

Etter et tiår med frivillig kontingent og tilhørende inntektssvikt, har ImF-styret nå bestemt at Sambåndet skal bli et ordinært abonnementsprodukt.

Dei etterspurde video-snuttane frå The Bible Project er sett av millionar. No kjem dei på norsk, med økonomisk støtte frå mellom andre indremisjonsfamilien.

Copyright © Sambåndet 2020