Sambåndet

Onsdag 30. september 2020
RSS

Kristne barnehager sliter

Eiere av kristne barnehager med tilknytning til ImF som Sambåndet har snakket med forteller om innsparingstiltak og våkenetter.– Jeg har ligget litt våken om nettene og tenkt om dette vil gå, sier en barnehageeier som ønsker å være anonym. – Det skal nok gå i år, men samtidig opplever vi en usikkerhet på hvordan dette […]

Skrevet av admin den 25. september 2008.

Eiere av kristne barnehager med tilknytning til ImF som Sambåndet har snakket med forteller om innsparingstiltak og våkenetter.
– Jeg har ligget litt våken om nettene og tenkt om dette vil gå, sier en barnehageeier som ønsker å være anonym.

– Det skal nok gå i år, men samtidig opplever vi en usikkerhet på hvordan dette vil falle ut, sier talskvinnen som har måttet gå ned
15 prosent i stilling for å få hjulene til å gå rundt. Av andre tiltak som har blitt iverksatt nevnes oppsigelse av vaskehjelpbyrå.

Andre barnehager, spesielt de med tilknytning til NLM, forteller om at signaler gitt på forhånd gjorde at lønnsveksten ble tatt høyde for i budsjettet.

 

  

SAMBÅNDET

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Fire kristne organisasjonar har gått saman om ein ressurs som skal hjelpa foreldre å rettleia barna på nett i ulike fasar av livet.

Kjetil Vestel Haga vokste opp med dei lyse sidene av bedehuskulturen. Han elskar sjøen og er kaptein på eigen båt. No skal sørlendingen navigere Normisjon-skuta.

Komponist Else Olsen S. blander eksperimentell samtidsmusikk og bedehusmusikk for å gi publikum fragmenter av minner, smaker og fremtidshåp

Lars Dale (58) fra Fredrikstad er ansatt som administrasjonsleder i Awana Norge.

Etter et tiår med frivillig kontingent og tilhørende inntektssvikt, har ImF-styret nå bestemt at Sambåndet skal bli et ordinært abonnementsprodukt.

Copyright © Sambåndet 2020