Sambåndet

Mandag 17. mai 2021
RSS

Om oss

Sambåndet er Indremisjonsforbundets (ImF) hovedorgan. I tillegg til nyhetssider på nett finner du også Sambåndet i papirformat og som e-blad. Det har en annen profil enn nettsidene med mer tema- og fordypningsstoff. Bladets redaksjon er tilknyttet Indremisjonens medieavdeling, ImF Media.

Sambåndet har 11-12 utgivelser i året med et opplag på ca. 6400. Bladet kom første gang ut i 1899. Det er en kontingent på 475 kroner for abonnement. Bruk kontaktskjemaet dersom du ønsker å nå oss med tips eller kommentarer, eller ønsker å abonnere på Sambåndet. Bruk dette skjemaet om du ønsker å bli digital abonnent.

Sambåndet finner du også på Facebook: facebook.com/sambaandet

 Petter Olsen, medieleder Petter Olsen
Ansvarlig redaktør
Født: 16. mars 1969 
Utdannelse: Cand. mag bestående av journalistikk, engelsk og historie fra Høgskolesenteret i Rogaland (nå Universitetet i Stavanger)
Annen relevant arbeidserfaring: To år som lærer på videregående og 18 1/2 år som journalist/redigerer/deskleder i regionavis.
Vilhelm Viksøy Vilhelm Viksøy
Journalist
Født: 25. desember 1972
Utdannelse: Cand. mag. bestående av journalistikk fra Høgskolen i Stavanger og kristendom mellomfag fra Norsk Lærerakademi. Har i tillegg påbyggstudie i fjernsynsproduksjon og enkeltfag ved Misjonshøgskolen
Annen relevant arbeidserfaring: Medielærer på Bildøy bibelskole, journalist NRK Rogaland.
Last ned pressebilde (Bildet krediteres «ImF Media»)
 Brit Rønningen_blogg forside

Brit Rønningen

Journalist

   
   

ImF Media innehar også god og brei kompetanse innen grafisk utforming. Ta kontakt på 56 31 42 50 hvis du ønsker utarbeidelse av blader, plakater, brosjyrer, cd-er eller annet.

Copyright © Sambåndet 2021