Sambåndet

Mandag 17. mai 2021
RSS
NYANSATT: Tor André Haddeland bli ny forsamlingsarbeider på Frikstad bedehus. FOTO: Sambåndet arkiv

Frikstad bedehus får ny medarbeider

Tor André Haddeland bli ny forsamlingsarbeider på Frikstad bedehus. Planen er at han på sikt skal bli forsamlingsleder.

Skrevet av Brit Rønningen den 22. mars 2021.

Vi er veldig glade for at Tor André Haddeland har sagt ja, sier en fornøyd Jørgen Tønnessen til sambåndet.no

Tønnessen er forsamlingsleder i 20% stilling på Frikstad bedehus hvor han jobber fra 1. oktober til 1. april. De har vært på utkikk etter forsamlingsleder i flere år.

Nå har Haddeland sagt ja til å bli forsamlingsarbeider i 50% stilling, og han begynner 1. september.

 Kall
Da jeg fikk spørsmål fra Frikstad bedehus om å bli en arbeider i deres forsamling, føltes dette som en bekreftelse på det indre kallet som jeg har kjent på. Jeg synes forsamlingsarbeid er både spennende og viktig, og jeg liker å bli kjent med nye mennesker. I en forsamling får man også gode muligheter til å legge til rette for systematisk bibelundervisning – noe jeg tror er svært viktig i vår tid, sier Haddeland.

Bakgrunn
Haddeland er fra Hægebostad kommune i Agder fylke og er vokst opp på bedehuset. Han er utdannet møbelsnekker og jobber på Hamran Kjøkken. Han har fått innvilget 60% permisjon i den stillingen, og i tillegg til stillingen som forsamlingsarbeider vil han jobbe 10% for misjonsorganisasjonen Sarepta.

Tidligere har Haddeland vært ungdomsarbeider på Evje og Hornnes. Han har også vært forkynner i ImF, samt fritidsforkynner i ImF Sør. I tillegg til det spiller han trommer i sanggruppen Rett Kurs.

På lengre sikt er det meningen at Haddeland skal bli forsamlingsleder.

I kikkerten
Vi har hatt Tor André i kikkert lenge. Vi ønsker en yngre forsamlingsleder og en som står klart på Guds ord, forklarer Tønnessen for å begrunne hvorfor de har ansatt Haddeland.

Vi håper at han sveises inn i miljøet med de unge voksne og på den måten kan få med seg neste generasjon inn i forsamlingen. Vi ønsker fortsatt å være et bedehus som legger vekt på forkynnelsen av Guds Ord til vekkelse og oppbyggelse, samtidig som nye generasjoner må vinnes i arbeidet, fortsetter han.

Oppgaver
Haddelands oppgaver vil være forkynnelse, ledertrening og kontorarbeid.

‒ Hva vil være viktig for deg som forsamlingsarbeider?

Jeg tror det viktigste for meg i en slik jobb vil være å leve nært og godt med Jesus i mitt personlige liv. Så ønsker jeg å være en tjener for forsamlingen. Jeg ønsker å få være en del av flokken, at vi kanskje kan gå noen trosskritt sammen, og at vi i fellesskap kan få lære Jesus enda bedre å kjenne. Det er min bønn at vi som fellesskap kan få bety noe for dem som bor rundt oss, og da først og fremst ved å få nåde til å lede mennesker til tro på Jesus Kristus, svarer Tor André Haddeland.

1 kommentar »

 • 1

  En flott kar på rett plass

  22.03.2021, kl. 19:19

  Gratulerer, Tor André, men også gratulere til bedehuset som får en flott forsamlingsmedarbeider!

  Dette er rett mann på rett sted. Gud velsigne deg i jobben, Tor André.

  Vi har fulgt Rett kurs og deg rundt i landet en god stund, og vi har sett at dette er den veien du kom til å gå, og vi er ikke i tvil om at du har tatt et riktig valg.

  Gud velsigne deg i oppgaven!

  Hilsen Eva og Paul

  Svar

Skriv en kommentar

Gratulerer med dagen!

Samtidig som ImF Sunnmøre søker etter Ung-leder og barne- og ungdomsarbeider, søker Nordmøre og Romsdal Indremisjon etter Ung-leder.

Festivalen Jærgårds satsar på at dei kan få samla opp mot tusen konfirmantar frå heile Jæren til festival og konsert på Kleppeloen i august.

For Plussreiser ser høsten og neste år bra ut med tanke på bestillinger, men noen av turene i Norge har vært vanskelig å selge.

Nytt for 2021-sesongen på Lyngdal Bibelcamp (LBC) er at også de som kommer med bobil, campingvogn eller telt, må bestille plass på forhånd.

Øystein Engås er tilsett som ny rektor ved Møre barne- og ungdomsskule i Ålesund frå 1. august 2021.

Copyright © Sambåndet 2021