INFO: I år er det mye informasjon en leirsjef må gi. FOTO: Brit Rønningen

Leirsjefen

I år har Solveig Hosøy og Lyngdal Bibelcamp 30-årsjubileum, og det feirer hun med å være leirsjef.

LYNGDAL: Den første og andre uken på årets Bibelcamp er det Solveig Hosøy som er leirsjef. Og korona har gjort det slik at det ikke er helt det samme å være leirsjef i år som tidligere. I år må deltakerne på Bibelcampen blant annet forholde seg til appen Meet316.

‒ Det er to ting jeg vil si: Dette får vi til. App er gøy. Så er det litt informasjon: Vi ønsker at de som har reservert sammen i gruppe, kommer sammen i gruppe, og ikke at noen i gruppa kommer da og noen kommer et kvarter senere. Det hjelper oss til å ha mer kontroll, sier Hosøy etter å ha ønsket velkommen til kveldsmøtet 7. juli.

Media
Dagen etterpå tar hun seg tid til å snakke med sambåndet.no. Vi treffes ved resepsjonen, og Hosøy er opptatt i mobilen når hun kommer.

‒ Vårt Land var her i går, og KPK har vært her, og Norge IDag kommer hit i morgen, sier hun når hun har lagt på mobilen.

‒ Og nå er det sambåndet.no?

‒ Å forholde seg til mediene har blitt en del av jobben som leirsjef, konstaterer Hosøy.

Hun har vært leirsjef en gang før, men har mye erfaring fra Bibelcampen. I år kan hun feire at hun og Bibelcampen har 30-årsjubileum, og 18 av disse årene har hun vært leirmedarbeider.

LEIRSJEF: Solveig Hosøy er leirsjef på Lyngdal Bibelcamp. FOTO: Brit Rønningen

Smittevern
‒ Hvordan har det vært å være leirsjef i år?

Det har vært annerledes. Vi har vært nødt til å forholde oss til smittevern, og det har vært mye å passe på og mye informasjon som må gis. De ansatte ble gjort oppmerksom på at der var noen problemer med appen. Det var mange spørsmål omkring den den første uken, men nå går det seg til.

‒ Hvordan synes du folk forholder seg til smittevernreglene?

De tar ansvar. Det er ingen ting som tyder på at det er noe smitte her, selv om det er mye folk her. Vi legger til rette for smittevern slik at vi kan gjennomføre Bibelcampen, så er det opp til folk å følge smittevernreglene.

Fellesskap
‒ Hva er det beste med å være leirsjef?

Det beste er at vi får samles her, siden det var usikkerhet om det ble Bibelcamp. Det er mange som lengter etter fellesskap og som setter pris på å kunne samles igjen. Unge er glad for at det er mulig å møtes på Ungdomscampen. Det er utrolig kjekt å se folk igjen, og jeg gleder meg til vi kan klemme hverandre igjen, sier Solveig Hosøy.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.