Sambåndet

Fredag 25. september 2020
RSS
ANSATT: Laila Eidsheim Flaa tar med seg solid skoleerfaring inn i jobben som studieleder ved Bildøy Bibelskole. FOTO: PRIVAT

Ny studieleder på Bildøy

Laila Eidsheim Flaa (45) blir ny studieleder på Bildøy Bibelskole. Hun er i dag rektor på Danielsen ungdomsskole Frekhaug.

Skrevet av Redaksjonen den 9. juni 2020.

Det går fram av en pressemelding skolen sendte ut i ettermiddag. Eidsheim Flaa er allmennlærer med grunn- og mellomfag i kristendom. Hun har også gjennomført utdanning i pedagogisk veiledning og rektorskolen ved NLA.

Eidsheim Flaa har tidligere jobberfaring fra både Indremisjonsforbundet som barne- og familiekonsulent og en 3-års periode som administrasjonsleder i Barnevakten. Hoveddelen av sin yrkesaktive karriere har hun jobbet i Danielsen sitt skolesystem ved ulike ungdomsskoler i Bergensområdet. Der har hun vært seks år på Sotra før hun ble rektor på henholdsvis Osterøy og Frekhaug. På de to siste skolene har hun vært med helt fra etableringen av skolene.

Komplementerer

Styreleder Edvard Thormodsæter sier i en kommentar at han en svært fornøyd med at ansettelsen er landet, og at en i ansettelsesprosessen har lagt vekt på å finne en kandidat som kunne fylle den profilen som utlysningen beskrev.

– I Eidsheim Flaa har vi gjort en ansettelse som komplementerer ledergruppen på skolen, og vi får inn en person utenfra som har bred kjennskap til friskoledrift og ledelse. Hun har samtidig stor innsikt og erfaring fra indremisjonsbevegelsen. Vi er glade for å ønske henne velkommen med på Bildøylaget.

Laila Eidsheim Flaa er gift med Knut Rune og bosatt i Knarvik nord for Bergen.

Publisert onsdag 10. juni: Ord og handling (leder)

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Komponist Else Olsen S. blander eksperimentell samtidsmusikk og bedehusmusikk for å gi publikum fragmenter av minner, smaker og fremtidshåp

Lars Dale (58) fra Fredrikstad er ansatt som administrasjonsleder i Awana Norge.

Etter et tiår med frivillig kontingent og tilhørende inntektssvikt, har ImF-styret nå bestemt at Sambåndet skal bli et ordinært abonnementsprodukt.

Dei etterspurde video-snuttane frå The Bible Project er sett av millionar. No kjem dei på norsk, med økonomisk støtte frå mellom andre indremisjonsfamilien.

Laget har lansert nettsida fagsjekk.no, som skal støtte kritisk tenking i møte med mytar, feil og forvirrande framstillingar av mellom anna tru og vitskap i læremiddel og populærvitskap.

Copyright © Sambåndet 2020