Sambåndet

Mandag 20. januar 2020
RSS
KLAR, FERDIG, GÅ: Fra og med 6. januar kl. 08 kan det bestilles rom og leiligheter for 2020-sesongen på Lyngdal bibelcamp. Bildet er fra 2017. FOTO: ImF MEDIA ARKIV

Bookingen starter mandag

6. januar kl. 08 starter bookingen av rom og leiligheter for 2020-sesongen på Lyngdal Bibelcamp.

Skrevet av Redaksjonen den 5. januar 2020.

Det er arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF som minner om dette. Sesongen varer i år fra mandag 29. juni til søndag 26. juli.

Bestilling av rom og leiligheter gjøres lettest på nettsiden med adresse bibelcampen.no, menyvalg Booking. Du kan booke rom på internatene B,C,D og G og leiligheter i byggene E og F. 

– Foreløpig program for 2020-sesongen finnes på samme nettsted, via lenke på fronten eller menyvalget Program, sier Kenneth Foss.

Her ligger både et oversiktsprogram som viser bidragsyterene de ulike ukene, og et detaljert ukesprogram med klokkeslett. I menylinjen kan du også velge ukesprogram for Ungdomscampen og Kidzcamp.

– Programmet oppdateres fortløpende på nettsiden, sier Foss.

Talere

Det er programmet for hovedcampen som foreløpig er mest oppdatert.

I uke 27, 29.06.-05.07, er det Solveig Hosøy som er leirsjef. Bibeltimeholder er bibellærer ved Bildøy bibelskole, Ole Magnus Breivold, Marit Stokken Berland og Irene Krokeide Alnes taler på kveldsmøtene, mens Randi og Sverre Dag Ljønes har ansvaret for Kveldsåpent.

I uke  28, 06.-12. juli er de tilsvarende funksjonene besatt av disse: Ragnar Ringvoll, John Roger Nesje og Aud Karin K. Ringvoll. Ansvar for Kveldsåpent er ikke avklart.

I uke 29, 13.-19. juli, er funksjonene bemannet slik, i samme rekkefølge: Kenneth Foss, Erik Furnes og Jan Rettedal. Kveldsåpent tar Jorunn og Olav Eikemo ansvar for.

I uke 30, 20.-26. juli, gjenstår det å finne leirsjef. Svein Granerud er på plass som bibeltimeholder, mens Torgeir Lauvås taler på kveldsmøtene. Kveldsåpent gjenstår det å avklare.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Kristne studenter på vei inn i arbeidslivet famler for å finne en visjon for yrkeslivet sitt, men får lite hjelp i kirken, mener Tim VIckers. Skolelagsbevegelsen forsøker å hjelpe dem.

ImF-ledelsen står fast på synet om at det bare er «egnede menn» som kan kalles til å sitte i en forsamlings eldsteråd.

Det har tatt lang tid, men nå er ridehallen på KVS Bygland på plass. Rektor Hallvard Nessa håper at det vil gi skolen flere søkere.

Bildøy bibelskole har fått godkjent søknad om tre nye linjer og endringer i læreplaner for eksisterende linjer.

KOMMENTAR Pakistan beholder den lite ærefulle femteplassen på forfølgelseslisten til Åpne Dører. Norge og andre vestlige land må nå forlange endring.

Copyright © Sambåndet 2020