Sambåndet

Tirsdag 21. januar 2020
RSS
illustrasjon sambåndet.no

Ny rekord for Sambåndet på nett

Aldri har nyhetsnettstedet sambåndet.no hatt så mange brukere og sidevisninger som i 2019.

Skrevet av Petter Olsen ANALYSE den 2. januar 2020.

Etter to år uten rekordnotering, 2017 og 2018, er det svært gledelig å registrere at toppåret 2016 ble slått med god margin i fjor.

«Klikk» og brukere

I 2019 hadde sambåndet.no 173.426 sidevisninger («klikk»). Det er en økning på 13,2 prosent sammenlignet med forrige toppår 2016.

58.430 brukere klikket seg inn på sakene våre minst én gang hver. Også dette er en økning fra 2016, nærmere bestemt på 2,2 prosent. Det kan sammenlignes med at flere enn det totale antall innbyggere i Ålesund, og nesten like mange som i Kristiansand, var inne på nettsiden minst én gang i fjor. Antallet nye brukere økte med 3 prosent.

6. november var dagen med høyest antall brukere i fjor, nærmere bestemt 2183 personer. Det er liten tvil om at det skyldtes meldingen om den tragiske ulykken som rammet en bibelskoleelev på skoletur i Israel. 

Økter

«Økt» er en annen måleenhet som er verdt å merke seg. Når en person laster inn sambåndet.no, starter en slik økt. Økten avsluttes 30 minutter etter at personen foretok den siste handlingen, for eksempel klikk på en artikkel, på siden. 116.198 slike økter ble påbegynt i 2019. Det er en økning på 10,2 prosent sammenlignet med 2016. Gjennomsnittlig antall økter per bruker var på 1,99, som er en økning på 7,9 prosent sammenlignet med 2016.

Gjennomsnittlig antall sidevisninger per økt i 2019 var på 1,49, som er en økning på 2,7 prosent sammenlignet med forrige toppår.

Det er grunn til å tro at sambåndet.no har et enda større potensial. Redaksjonen har som mål å gjøre nettsiden responsiv, det vil si at den tilpasser skjermstørrelsen uten at brukeren trenger å zoome inn. Vi håper at det skal kunne la seg realisere i løpet av 2020.

Redaksjonen takker alle våre lesere for tilliten i 2019. Vi lover å fortsette arbeidet vårt med å gjøre Indremisjonsforbundets virksomhet kjent både på papir, nett og nyheten fra 2019 – podcasten Lydbåndet.  

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Kristne studenter på vei inn i arbeidslivet famler for å finne en visjon for yrkeslivet sitt, men får lite hjelp i kirken, mener Tim VIckers. Skolelagsbevegelsen forsøker å hjelpe dem.

ImF-ledelsen står fast på synet om at det bare er «egnede menn» som kan kalles til å sitte i en forsamlings eldsteråd.

Det har tatt lang tid, men nå er ridehallen på KVS Bygland på plass. Rektor Hallvard Nessa håper at det vil gi skolen flere søkere.

Bildøy bibelskole har fått godkjent søknad om tre nye linjer og endringer i læreplaner for eksisterende linjer.

KOMMENTAR Pakistan beholder den lite ærefulle femteplassen på forfølgelseslisten til Åpne Dører. Norge og andre vestlige land må nå forlange endring.

Copyright © Sambåndet 2020