Sambåndet

Tirsdag 10. desember 2019
RSS

Fra boklotteri til adventskalender

Kretsleder Ole Andreas Wastvedt i ImF Midthordland hadde håpet at salget av ImF-Ung Midthordlands nye adventskalender ville gått bedre.

Skrevet av Brit Rønningen den 1. desember 2019.

‒ Adventskalenderen er en erstatning for boklotteriet vi har til ImF-Ung Midthordlands basar i januar, forteller kretsleder Ole Andreas Wastvedt til sambåndet.no.

ImF Midthordland har også boklotteri i forbindelse med Høstmessen, og Fjell-ly foreningen har boklotteri før 1. mai-basaren. I tillegg har Sotra Indremisjon et boklotteri i tilknytning til radiobasaren som arrangeres på Fjell-ly hvert år.

‒ Hvordan har salget gått?

‒ Salget har vært litt labert. Det er ikke noe som har gått i pluss for oss, innrømmer Wastvedt.

I skrivende stund har de solgt litt over 50 adventskalendere, men Wastvedt hadde på forhånd håpet å klare å selge 200 kalendere.

Kalenderen kan kjøpes på ImF-Ung Midthordlands hjemmeside, https://mi-imf.no/adventskalender-2019/. Når man kjøper kalenderen, får man en blankett med kalendernummer som er ens trekningsnummer.

Lukene vil bli åpnet i Facebook, men alle som vinner, vil bli kontakt, så man trenger ikke å ha Facebook-profil for å kjøpe en kalender. En kalender koster 250 kr.

‒ Hva kan man vinne?
‒ Dette er en adventskalender, så hva som befinner seg bak lukene, er en overraskelse. Men de er barnevennlige, sier Ole Andreas Wastvedt.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

KVS Lyngdal har så langt i år tjent 1,3 millioner kroner på salg av tømmer.

Mannen som risikerer mye for å sikre ureturnerbare asylsøkere arbeidsrett, ble torsdag hedret med Petter Dass-prisen 2019.

Bildøy Bibelskole og ImF Midthordland erstatter julemessen med et annet arrangement på en annen tid på året.

At ImF-styret har valt Kjell Hauan til nestformann er i tråd med det som har vore praksis dei ti siste åra. Tanken bak har ei endå lengre historie.

DEBATT «Ingen som følger med i norsk kristen- og samfunnsliv, bør være overrasket over at NLAs eierorganisasjoner lærer at rammen for seksuelt samliv er det monogame ekteskapet mellom mann og kvinne.» Det skriver tre av NLA-eierne i et debattinnlegg.

Copyright © Sambåndet 2019