Sambåndet

Torsdag 29. oktober 2020
RSS

Fra boklotteri til adventskalender

Kretsleder Ole Andreas Wastvedt i ImF Midthordland hadde håpet at salget av ImF-Ung Midthordlands nye adventskalender ville gått bedre.

Skrevet av Brit Rønningen den 1. desember 2019.

‒ Adventskalenderen er en erstatning for boklotteriet vi har til ImF-Ung Midthordlands basar i januar, forteller kretsleder Ole Andreas Wastvedt til sambåndet.no.

ImF Midthordland har også boklotteri i forbindelse med Høstmessen, og Fjell-ly foreningen har boklotteri før 1. mai-basaren. I tillegg har Sotra Indremisjon et boklotteri i tilknytning til radiobasaren som arrangeres på Fjell-ly hvert år.

‒ Hvordan har salget gått?

‒ Salget har vært litt labert. Det er ikke noe som har gått i pluss for oss, innrømmer Wastvedt.

I skrivende stund har de solgt litt over 50 adventskalendere, men Wastvedt hadde på forhånd håpet å klare å selge 200 kalendere.

Kalenderen kan kjøpes på ImF-Ung Midthordlands hjemmeside, https://mi-imf.no/adventskalender-2019/. Når man kjøper kalenderen, får man en blankett med kalendernummer som er ens trekningsnummer.

Lukene vil bli åpnet i Facebook, men alle som vinner, vil bli kontakt, så man trenger ikke å ha Facebook-profil for å kjøpe en kalender. En kalender koster 250 kr.

‒ Hva kan man vinne?
‒ Dette er en adventskalender, så hva som befinner seg bak lukene, er en overraskelse. Men de er barnevennlige, sier Ole Andreas Wastvedt.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Mandag tar Steffen Røykenes igjen plass i rektorstolen ved den ImF-eide videregående skolen KVS Bygland.

Bedehuskirken har startet konkurransen Bibel Les for å få barn til å lese i Bibelen.

Generalsekretær Erik Furnes håper at lokale ledere vil samles lokalt til undervisning og samtale om misjonsarbeidet som en erstatning for ImFs avlyste Lederkonferanse.

Misjonseide NLA Høgskolen ønsker å starte økonomiutdanning i Kristiansand fra høsten 2021. På lengre sikt har høgskolen også mål om å tilby desentraliserte og nettbaserte utdanninger som er skreddersydd for landsdelen.

Silje Kausland er ansatt som Ung-leder i ImF-Ung Midthordland, og dermed kan kretsleder Ole Andreas Wastvedt konsentrere seg helt om kretslederoppgavene.

Copyright © Sambåndet 2020