Sambåndet

Torsdag 2. april 2020
RSS
OPPUSSING: Peisestuen på Bildøy Bibelskole fornyes. Foto: Brit Rønningen

Bibelskolen kler seg opp

Det er stor dugnadsinnsats på Bildøy Bibelskole for tiden. Peisestuen og hallen ved resepsjonen pusses opp.

Skrevet av Brit Rønningen den 18. mars 2019.

VELKOMST: Slik tenker en seg at hallen skal se ut. Skisse: Ingunn Alise S.Sørli, int.ark MIAF, Måndalen Trevare

FJELL: ‒ Vi har hatt et tjuetalls pensjonister som har malt på dugnad. De har utført en jobb som tilsvarer cirka 30 prosent stilling. I tillegg har også skolens ansatte bidratt med malingsarbeid, sier rektor Gunnar Ferstad ved Bildøy Bibelskole til sambåndet.no.

Dugnad
Det er hallen ved resepsjonsområdet og peisestuen som skal fornyes. Rommene skal få nytt inventar, men først skal det males i både hallen og peisestuen og legges nytt gulv i peisestuen. Peisen er fjernet og skal erstattes med en litt mindre peis. Alt arbeidet skal gjøres på dugnad. Vaktmester Andreas Turøy ved Bildøy Bibelskole er prosjektleder.

Trivsel
‒ For oss handler det om bedre miljø og trivsel, som påvirker læring. Og det handler om at vi er avhengig av annen virksomhet når studentene ikke er her, som utleie til bryllup og selskap. Vi tror vi nå vil bli mer attraktiv på utleiemarkedet, sier Ferstad.

På interiørsiden er det Måndalen Trevare i Romsdal som er samarbeidspartner. Nå venter skolen på bestillingen av nytt inventar som har 6-8 ukers leveringsfrist. Rektor regner med at oppussingen av hall og peisestue vil være ferdig i midten av eller i slutten av mai.

Felles prosjekt
Prosjektet er kostnadsberegnet til 775 000 kr. Til nå har skolen fått inn 80 000 kr. Skolen har startet en aksjon på Facebook, «Interiørstafetten», og sendt brev til alle lokale forsamlinger og foreninger. Ferstad håper på positiv respons. En lokalforsamling har allerede reagert på henvendelsen og gitt 25 000 kr.

‒ Bildøy Bibelskole er ImFs eneste bibelskole. Du kan si at det er vårt felles prosjekt og vår felles bibelskole, framholder Gunnar Ferstad.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

SAKEN UTVIDES NLAs verdidokument holder fortsatt fram ekteskapet mellom mann og kvinne.

SAKEN UTVIDES NLA Høgskolen i Oslo har vokst seg ut av Staffeldtsgatekvartalet og skal nå leie lokaler i et nytt bygg som Diakonhjemmet skal reise på Vinderen.

(Korona) Koronaviruset hindrer kristne i å samles, men nå vil ImF gi folk den store fellesskapsfølelsen ved å invitere til møteuke på nett.

(Korona) Den kristne bokbransjen hanglar grunna korona-viruset. Omsetnaden dalar mykje, og forleggjarar og butikkar permitterer.

(Korona) Når man ikke kan komme til kirken, får kirken komme hjem. Derfor samarbeider Awana Norge og Frikirkens barn & unge (Fribu) om hjemmekirke.

Copyright © Sambåndet 2020