KAFÉ: Egil Svartdahl snakker direkte til leserne. FOTO: KJETIL FYLLINGEN

God velkomst for nytt nettkurs

Tro & Medier har lansert en ny videoserie med Egil Svartdahl som er tilgjengelig som nettkurs. Så langt har om lag 75 stykker meldt seg på «Velkommen hjem».

‒ Serien er også tilgjengelig på omGud.net for alle som vil se. Nettkurset er for de som ønsker en samtalepartner, sier leder for omGud.net, Kjetil Fyllingen.

Den nye videoserien ble lansert den 5. september på standen til omGud.net under Norsk råd for Misjon og Evangelisering sin konferanse Link 2018.

Videoserien heter «Velkommen hjem». Den består av seks videoer der Egil Svartdahl deler av sin egen og noen andres historier.

Tro, håp og frelse er sentrale tema i serien. Ifølge Fyllingen kan videoen også brukes av bibelgrupper og forsamlinger.

For voksne
– Hva vil dere med videoserien?

Målet er å nå folk i Norge med evangeliet og føre søkende mennesker fra nettet og inn i en forsamling, sier Fyllingen.

– Og hvorfor har dere kalt serien «Velkommen hjem»?

Temaene kom til underveis mens vi jobbet med manus. Dette er primært en serie for voksne. Mange i Norge som ser på Svartdahl sine programmer, er vokst opp med kristendomsundervisning på skolen, men har holdt seg borte fra Gud og kristne sammenhenger. De er som den bortkomne sønnen, og vi vil ønske dem «velkommen hjem».

Men Fyllingen har også vist serien til flere ungdommer.

De synes det ser bra ut, er Fyllingens erfaring.

Nettkurs
– Hvordan har responsen vært ellers?

Vi har fått veldig god respons. Vi gikk ut med serien onsdag 5. september, og mellom 75 og 80 personer har meldt seg på nettkurset. 68 personer har trykket på bønneknappen nederst på siden. Vi har også fått tilbakemelding fra en person som sier at kurset har gitt en ny start for troen. Så dette er vi veldig glade for!

Fornøyd
– Og hva synes du selv om serien?

Jeg er veldig fornøyd. Den er visuelt veldig fin. Det er noe med settingen; du er på kafé, og der sitter Egil Svartdahl. Jeg er også veldig fornøyd med innholdet. Mange som har sett Svartdahl på fjernsyn, er vant til at han snakker med folk. Her snakker han direkte til seerne.

Kvalitet
– Opplever du at omGud.net med dette er tatt et skritt videre fra da Indremisjonsforbundet hadde det?

‒ Det skjer hele tiden en utvikling på nett. Om vi ikke tok nye skritt videre fra da ImF hadde omGud.net, ville det vært å ta skritt i feil retning. Nå har vi fått en ny nettside, og med det har vi fått et nytt verktøy og innhold som holder høy kvalitet. Og videoen er tilgjengelig på både omGud.net og kurs.omGud.net, sier Kjetil Fyllingen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.