Sambåndet

Onsdag 20. november 2019
RSS
Lyngdal bibelcamp feirer 50-årsjubileum. Her fra bibelcampen 2015. Foto: ImF Media arkiv

Åpner for jubileumsfeiring

Denne uken åpner Lyngdal Bibelcamp dørene, eller markene, for 50-ende året på rad. Jubileet markeres gjennom hele sommeren – og fortsatt er det god mulighet for å bli en del av festen.

Skrevet av Brit Rønningen den 4. juli 2017.

Arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss Foto: ImF Media arkiv

Fakta

Lyngdal Bibelcamp

  • Eid og drevet av ImF
  • Har i tillegg til camping overnatting på internat og gjesterom på KVS Lyngdal
  • Feirer i år 50-årsjubileumhttp://www.bibelcampen.no
  • Les mer på bibelcampen.no

Lyngdal bibelcamp har romkapasitet til 300 personer og plass til 150 enheter når det gjelder campingvogner og bobiler, og av disse er det cirka 50 fastplasser. Belegget per i dag, er som en vanlig sesong, ifølge driftsleder Thomas Knutsen ved Lyngdal bibelcamp.

− I ukene 28 og 29 er det veldig fullt, men det er fortsatt noen få ledige plasser. Det er litt roligere denne første uken, noe det bruker å være, men vi regner med at det kommer en del tilreisende. Den siste uken er det også litt færre folk, for det kolliderer med Ung Landsmøte, forteller Knudsen.

− Belegget per nå er som forventet, men det blir spennende å se hvor mange som kommer utover sesongen. Mange flere, folk som bor i området, kan dukke opp på møtene, sier Knutsen om årets booking til bibelcampen.

Annerledes
Arrangements- og markedsansvarlig i Indremisjonsforbundet (ImF), Kenneth Foss, melder til Sambåndet at programtilbudet og møtene blir litt annerledes på årets bibelcamp i Lyngdal.

− Vi fortsetter med samme mal, men det som er nytt, er at vi vil ha faste seminarer både onsdag og fredag hver uke. Der vil vi profilere eget arbeid og ha seminarer om ImF Trossamfunn, Awana og om forsamlingsplanting. På bibelcamp.no ligger det oppdatert informasjon med programmet, sier Foss.

Årets Bibelcamp vil også bli preget av at Bibelcampen er 50 år.

− Hver lørdag vil vi ha en markering av 50-årsjubileet. I tillegg handler Sambåndets sommermagasin om Lyngdal Bibelcamp, forteller Foss.

Talere
Denne første uken av jubileums-sesongen er det bibelskolelærer Ole Magnus Breivold og Fredheim-pastor Runar Landro som stå på talerlisten. Neste uke avløses de av John Roger Nesje og sang-duoen Marit & Irene før generaleskretær Erik Furnes og kretsleder på Sunnmøre Johan Halsne får ansvar for «toppuken» i uke 29. Sesongen blir rundet av med kretsleder fra Møre og Romsdal, Arild Ove Halås, samt IMS-leder Marit H. Ådnanes som deler uka med forkynner Marie L. Hornnes. 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Konservative kristne har en tendens til å være mer opptatt av å frelse sjeler enn å delta i samfunnet, mener Ken Wytsma, grunnleggeren av Rettferdskonferansen.

Haldis Reigstad deler gjerne sine gaver med andre. Det har det blitt mange dikt av.

KOMMENTAR Kjell Ingolf Ropstads anførsel om at det kristne menneskesynet er under angrep, er reelt. Samtidig oppfatter jeg at profilerte politikere nå har fått problemer med tidligere uttalelser.

Heller ikke på den ekstraordinære generalforsamlingen ble det flertall for ny styreform for foreningen guttogjente.no.

GF Å legge ned kretsene i sin nåværende form og erstatte dem med noen få nettverksbyggende sentra. Det var et av forslagene da generalforsamlingen i ImF diskuterte den store saken om framtidig organisasjonsstruktur.

Copyright © Sambåndet 2019