Sambåndet

Onsdag 20. november 2019
RSS
I mars ble giroen for innbetaling av frivillig kontingent på Sambåndet sendt ut. Medieleder Petter Olsen gleder seg over at budsjettmålet nå er nådd. FOTO: VILHELM VIKSØY

Kontingenten i tråd med budsjettet

Men likevel langt igjen før økonomien i ImF Media er god.

Skrevet av Redaksjonen den 26. juni 2015.

25. juni kom beskjeden fra økonomilederen: Budsjettmålet om 1,3 millioner kroner i frivillig kontingent på bladet Sambåndet i 2015 er nådd.

Per 30. april var det betalt inn 1,27 millioner kroner, meldte Sambåndet i maiutgaven. Dersom alle hadde betalt 350 hver, betød det at 3640 abonnenter har benyttet seg av giroen som ble sendt ut i mars.

Nå kan altså dette gjennomsnittstallet økes til 3714 abonnenter.

– Vi er glad for at vi nå er i tråd med budsjettet på denne helt sentrale posten, for det har vi ikke greid de siste årene, sier medieleder Petter Olsen.

Men det er en malurt i begeret. Basert på tidligere erfaring er det bare budsjettert med at halvparten av abonnentene betaler. Det er ikke nok til å dekke de totale kostnadene på medieavdelingen.

Enkelt sagt dekker dette beløpet trykke- og distribusjonsutgifter, men ikke utgiftene til lønn, datautstyr, husleie og lignende.

– Sambåndet er avdelingens suverent største både utgiftspost og inntektspotensial. Vi har også andre inntekter, men ikke store nok til å dekke opp for at halvparten ikke betaler kontingenten på bladet. Dersom flere enn halvparten så syn på å betale, ville det virkelig ha lettet på økonomien, sier Petter Olsen.

Har du forlagt giroen, kan du be om en ny, eller benytte kontonummeret i kolofonen i bladet og merke betalingen med «kontingent». Kolofonen finner du bakerst i Sambåndet, i juniutgaven på side 24, før kretssidene overtar.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Konservative kristne har en tendens til å være mer opptatt av å frelse sjeler enn å delta i samfunnet, mener Ken Wytsma, grunnleggeren av Rettferdskonferansen.

Haldis Reigstad deler gjerne sine gaver med andre. Det har det blitt mange dikt av.

KOMMENTAR Kjell Ingolf Ropstads anførsel om at det kristne menneskesynet er under angrep, er reelt. Samtidig oppfatter jeg at profilerte politikere nå har fått problemer med tidligere uttalelser.

Heller ikke på den ekstraordinære generalforsamlingen ble det flertall for ny styreform for foreningen guttogjente.no.

GF Å legge ned kretsene i sin nåværende form og erstatte dem med noen få nettverksbyggende sentra. Det var et av forslagene da generalforsamlingen i ImF diskuterte den store saken om framtidig organisasjonsstruktur.

Copyright © Sambåndet 2019