Sambåndet

Mandag 28. september 2020
RSS
Marit Dåvøy Natås

Fra taxi til misjon

Indremisjonsforbundet har ansatt ny regnskapsmedarbeider. Marit Dåvøy Natås skal vikariere for Anne Karine Lauvrak.

Skrevet av Brit Rønningen den 4. mars 2015.

Fakta

Marit Dåvøy Natås

  • Alder: 29
  • Bor: Sangolt i Sund kommune
  • Gift, 2 barn
  • Aktuell: Begynt som vikar som regnsapsmedarbeider i ImF

− Så langt synes jeg det er veldig kjekt. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag, sier Marit Dåvøy Natås (29) om jobben som regnskapsmedarbeider i ImF.

Hun har jobbet i noen uker allerede som vikar for Anne Karine Lauvrak som skal ut i svangerskapspermisjon. Vikariatet varer til mars neste år, men det er mulighet for forlengelse.

Den nye regnskapsmedarbeideren bor på Litle Sangolt i Sund kommune, er gift og har to barn. Av utdannelse er hun administrasjonssekretær med regnskap. Hun kommer fra en jobb på økonomiavdelingen på Norges Taxi. Før det jobbet hun på biblioteket i Øygarden. Ellers liker hun å bake.

− Hvorfor vikariat som regnskapsmedarbeider i ImF?

− Engasjementet i Norges Taxi gikk ut. Det er interessant med regnskap. Som regnskapsmedarbeider må du ha orden i systemet, og du må jobbe systematisk. Det er veldig rutinearbeid. Det liker jeg. Og så var det på Sotra.

Natås er vokst opp i en kristen familie og kjenner godt til ImF.

− Jeg har fått med meg kristne verdier fra barndommen. Foreldrene mine går i Inri-fellesskapet i Øygarden. Jeg er med der når jeg er på besøk, forteller Natås.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Kjetil Vestel Haga vokste opp med dei lyse sidene av bedehuskulturen. Han elskar sjøen og er kaptein på eigen båt. No skal sørlendingen navigere Normisjon-skuta.

Komponist Else Olsen S. blander eksperimentell samtidsmusikk og bedehusmusikk for å gi publikum fragmenter av minner, smaker og fremtidshåp

Lars Dale (58) fra Fredrikstad er ansatt som administrasjonsleder i Awana Norge.

Etter et tiår med frivillig kontingent og tilhørende inntektssvikt, har ImF-styret nå bestemt at Sambåndet skal bli et ordinært abonnementsprodukt.

Dei etterspurde video-snuttane frå The Bible Project er sett av millionar. No kjem dei på norsk, med økonomisk støtte frå mellom andre indremisjonsfamilien.

Copyright © Sambåndet 2020