Sambåndet

Torsdag 2. april 2020
RSS
Hildur Alice og Trond Håkon Sandvoll sammen med barna, Anja, Iselin, Ingve, Askild og Vemund. Foto: privat

Nytt styrerpar til Helgatun

Hildur Alice og Trond Håkon Sandvoll blir nytt styrerpar på Helgatun fra januar 2016. De har lenge tenkt på hva Gud vil med dem og misjonshotellet.

Skrevet av Brit Rønningen og Indremisjonssamskipnaden den 26. mai 2014.

Fjellhotellet og leirstedet Helgatun ved foten av Vikafjellet på Voss. Foto: ImF arkiv

Fakta

Helgatun

Det nye styrerparet er godt kjent med hotellet Helgatun, som er eid av Indremisjonssamskipnaden (ImS).

– Både Trond Håkon og jeg var der mye i ungdommen og arbeidet. Vi arbeidet i mange ferier over flere år. Vi feiret også bryllupet der. Siden ungdommen har vi med jevne mellomrom vært innom temaet: «Hva vil Gud med oss og Helgatun?», forteller Hildur Alice. Da telefonen kom om de ville vurdere å gå inn som styrerpar, kom de frem til at «Dette er noe som Gud har kalt oss inn i.», som de begge sier.

Perfekt timing
– Timingen er perfekt for oss til å gå inn i dette oppdraget nå, forteller Trond Håkon og Hildur Alice.

– Vi har ikke lenger barn i barnehagen, de klarer seg mer selv, og vi er derfor litt friere. Samtidig kan kontakt med foreldre og barn i bygda også være positivt for Helgatun.

Hildur Alice er i dag fagansvarlig sykepleier og har ansvar for daglig drift av Askøy legevakt og et stort fastlegesenter. Trond Håkon er ingeniør og jobber hos ingeniørfirmaet Reinertsen på Sandsli i Bergen. Han er nestleder på instrumentavdelingen som leverer tjenester mot offshore. Han er «handyman» – noe som kan komme godt med på Helgatun.

Musikalsk familie
De har fem barn i alderen 6-17 år. Det er en musikalsk familie. Hildur Alice spiller piano, Trond Håkon bassgitar, datteren Anja fløyte og sønnen Ingve saksofon. Til sammen kan de starte et helt lovsangsorkester på Helgatun.

Fra første september flytter Hildur Alice og de tre yngste barna inn på Helgatun, og hun blir ny medarbeider sammen med Solveig Norheim. Trond Håkon flytter opp høsten 2015. Den 1. januar 2016 overtar de som styrerpar da Solveig går av med permisjon.

– Vi har mye å lære, så vi er glade for at det blir god overlapping, er Hildur Alice Sandvoll tydelig på.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

SAKEN UTVIDES NLAs verdidokument holder fortsatt fram ekteskapet mellom mann og kvinne.

SAKEN UTVIDES NLA Høgskolen i Oslo har vokst seg ut av Staffeldtsgatekvartalet og skal nå leie lokaler i et nytt bygg som Diakonhjemmet skal reise på Vinderen.

(Korona) Koronaviruset hindrer kristne i å samles, men nå vil ImF gi folk den store fellesskapsfølelsen ved å invitere til møteuke på nett.

(Korona) Den kristne bokbransjen hanglar grunna korona-viruset. Omsetnaden dalar mykje, og forleggjarar og butikkar permitterer.

(Korona) Når man ikke kan komme til kirken, får kirken komme hjem. Derfor samarbeider Awana Norge og Frikirkens barn & unge (Fribu) om hjemmekirke.

Copyright © Sambåndet 2020