Ny ledertrio i Nordhordland indremisjon

Asle Hetlebakke fortsetter som kretsleder, Karen Sofie Aasmyr blir administrasjonsleder og Sindre Kvalheim ny ungdomskonsulent.

– Jeg er veldig fornøyd med det vi nå har fått på plass. I disse tre har vi fått veldig dyktige medarbeidere som vil utfylle hverandre godt, sier kretsformann Ottar Dalseid.

Ut 2015
Asle Hetlebakke har vært konstituert som kretsleder siden årsskiftet etter at Glenn Nord-Varhaug startet som forsamlingsleder i Bergens Indremisjon. Han fortsetter nå som kretsleder ut 2015.

– Avgrensningen i tid var etter ønske fra meg. Da skal vi bruke tiden til å finne en god fordeling på arbeidsoppgavene og sørge for at vi ikke bare blir bedriftsledere og kontorfolk. Så vil det bli en gjensidig vurdering på vegen videre, sier Hetlebakke.

Mer ut
For noe av målet med omleggingen er at staben ved kontoret skal være mer «ute i felten». Det gjelder også for den nyoppretta stillingen som administrasjonsleder som nåværende ungdomskonsulent Karen Sofie Aasmyr går inn i denne når hun er tilbake etter foreldrepermisjon 1. august.

– Karen Sofie kjenner kretsen godt og vil være en kjemperessurs for oss i dette omleggingsarbeidet. En del av hennes jobb vil også være knyttet til forsamlingsbygging, sier kretsformann Dalseid.

Stillingen som ungdomskonsulent blir fra samme dato overtatt av Sindre Kvalheim. Kvalheim er fra Alversund og er ferdig utdannet lærer i år. Han er i med i Nordhordland Indremisjon sitt barne- og ungdomsråd og er aktiv som leder både i lags- og leirarbeidet vårt.

I tillegg arbeider kretsen fortsatt med å få på plass ny barnekonsulent og flere ungdommer inn som forkynnere.

Ikke spare
– Så sent som i fjor sommer slet kretsen med økonomien og manglet likviditet. Ville det ikke vært fristene i denne fasen å fjerne stillinger i stedet for å opprette nye?

– Fristende er det, men da er vi virkelig ute å kjøre. Vi trenger å være der ute dersom vi skal drive med misjon, sier en offensiv kretsformann til sambåndet.no

Da er han langt mer åpen for videre omstrukturering og vurdering av hva stillingene brukes til – slik de har gjort nå det siste halvåret.

– Vi jobber aktivt med kostnadssiden vår. Vi må våge å luke bort ting vi gjør som ikke «produserer», for å bruke et ord fra bedriftsterminologien. Vi skal ikke gjøre ting fordi vi alltid har gjort det før. Vi skal spørre oss selv hvordan vi best kan gjennomføre misjonsoppdraget vårt i vår tid, sier Dalseid.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.