Sambåndet

Torsdag 22. oktober 2020
RSS

Timeout på «.no»

 – Men hva i all verden er «.no» for noe? – Jo, det er det gamle «BUAM», forklarer Kenneth.– Ja vel. «.no» er det gamle «BUAM»?– Må du ha det med teskje? spør ImF-ung lederen. Jo visst, av og til kan skjeen være god å ha.– Det er storsamlingen for alle som jobber med barn […]

Skrevet av admin den 23. januar 2009.

  – Men hva i all verden er «.no» for noe?
– Jo, det er det gamle «BUAM», forklarer Kenneth.
– Ja vel. «.no» er det gamle «BUAM»?
– Må du ha det med teskje? spør ImF-ung lederen. Jo visst, av og til kan skjeen være god å ha.
– Det er storsamlingen for alle som jobber med barn og unge i Indremisjonen. Det blir vanvittig bra, når vi samles på Bibelskolen 21.-23. april.
– Skjer det noe da?
– Ja, masse lovsang, forkynnelse og tilbedelse. Så skal vi lære om mentoring og medvandring. Og spille fotball i gymsalen. Og mye annet. Det blir vanvittig bra, sier Kenneth og ber folk sjekke ut imf-ung.no.

SAMBÅNDET

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Silje Kausland er ansatt som Ung-leder i ImF-Ung Midthordland, og dermed kan kretsleder Ole Andreas Wastvedt konsentrere seg helt om kretslederoppgavene.

17 kirkesamfunn og organisasjoner, ImF inkludert, har signert en erklæring om det to-kjønnsbaserte ekteskapet. De ber Storting og regjering om å verne foreldreretten og tros- og livssynsfriheten.

På flyet fikk Kristoffer Norbye idé til en sang som nå er blitt til musikkvideo. Regissør av videoen, Sofie Arnesen, håper den vil få flere til å ta et år på Bildøy Bibelskole.

OPPDATERT Medan kong Haakon personleg tok imot den først produserte bibel frå Gideon i Norge, hadde kronprinsparet ikkje høve til å ta imot Gideon for å få overrekt Bibelen som vart produsert til 90-årsjubileet i år.

– Kampen for rettferd er ein heilt nødvendig del av det kristne livet, meiner Sunniva Gylver.

Copyright © Sambåndet 2020