Sambåndet

Torsdag 22. oktober 2020
RSS

Ny kretssekretær i Sogn og Fjordane

 UNG OG LOVENDE: Jostein Sameien er den nye kretssekretæren i Sogn og Fjordane Indremisjon.FOTO: EGILL J. DANIELSEN Av Torunn Hvale Sameien vokste opp i Japan der misjon nærmest kom inn med morsmelka. Jostein har utdannelse fra Fjellhaug Misjonshøgskole og har erfaring både som kateket, feltprest og ungdomsarbeider. – Det blir spennende å reise rundt, bli […]

Skrevet av admin den 9. juni 2006.
  
UNG OG LOVENDE: Jostein Sameien er den nye kretssekretæren i Sogn og Fjordane Indremisjon.
FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Av Torunn Hvale

Sameien vokste opp i Japan der misjon nærmest kom inn med morsmelka. Jostein har utdannelse fra Fjellhaug Misjonshøgskole og har erfaring både som kateket, feltprest og ungdomsarbeider.
– Det blir spennende å reise rundt, bli kjent med nye folk og sette seg inn i arbeidet ImF driver her. Det å bli brukt av Gud der han vil ha meg, er nærmest et kall jeg fikk på ungdomsskolen. Og uransakelig har Herrens veier vært for meg etter det, sier den nye kretssekretæren som har fått sitt nye bosted i Luster-bygda i Sogn.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Silje Kausland er ansatt som Ung-leder i ImF-Ung Midthordland, og dermed kan kretsleder Ole Andreas Wastvedt konsentrere seg helt om kretslederoppgavene.

17 kirkesamfunn og organisasjoner, ImF inkludert, har signert en erklæring om det to-kjønnsbaserte ekteskapet. De ber Storting og regjering om å verne foreldreretten og tros- og livssynsfriheten.

På flyet fikk Kristoffer Norbye idé til en sang som nå er blitt til musikkvideo. Regissør av videoen, Sofie Arnesen, håper den vil få flere til å ta et år på Bildøy Bibelskole.

OPPDATERT Medan kong Haakon personleg tok imot den først produserte bibel frå Gideon i Norge, hadde kronprinsparet ikkje høve til å ta imot Gideon for å få overrekt Bibelen som vart produsert til 90-årsjubileet i år.

– Kampen for rettferd er ein heilt nødvendig del av det kristne livet, meiner Sunniva Gylver.

Copyright © Sambåndet 2020